PR of Sweden-playlist

by Doktor Spinn on 2021-12-09 · View Comments

Vad lyssnar på PR-branschen på för musik? Jag har på Sveriges första PR-community PR of Sweden lagt upp en Spotify-lista som experiment. Om du jobbar med informations- och kommunikationsfrågor, var med och bidra du också!

Psst! Jag har några invites till Spotify att dela ut. Jag delar ut en om dagen fram till julafton. Den som först kommenterar denna postning får en invite skickad till sig. De enda kraven är en korrekt angiven e-postadress (visas ej) samt en eller två rader om vem du är och om hur du hittade hit. Sedan är det förstås frivilligt, men du får gärna kommentera själva postningen också!

Vad Spotify är?

Läs mer om Spotify: Ett jäkla drag efter mina fria invites till Spotify, Så här skaffar du ett Spotify-konto gratis, Hemma hos Spotify, Spotify lever på hajpen, Stark uppgång för legal nedladdning, Branschen gillar nätets jukeboxar, Spotifys sajt, Spotify på Wikipedia, Spotify: “Grymt skönt!”Musikindustrin tror på digital framtid, Spotify visar var skåpet ska stå, Svenskar Apples mardröm, Musiktjänsten Spotify lanseras

Andra bloggare om , , , kommunikationsrådgivning, , , , , .

Similar posts:

PR-nyheterna

{ 1 trackback }

Uppdatering | Doktor Spinn
2021-12-09 at 12:26

{ 8 comments }

Anders Kjellman (2 comments) 2021-12-09 at 03:05

Här har man stigit upp i ottan, satt sig framför datorn med en god kopp kaffe och morgontidningarna och.. hmm, kanske vankas det nu en rykande färsk invite till Spotify ? Eller ?!

God morgon :)

Anders Kjellman (2 comments) 2021-12-09 at 03:08

Hmm, du ville ju att man skulle ange hur man hittat hit också, vilket väl kan anses vara en befogad frågeställning. Jag för min del sökte på Invite + Spotify eftersom jag gärna vill se om programmet lever upp till hypen eller om det är så pass illa ställt med utbudet som ryktet säger.

Marcus (1 comments) 2021-12-09 at 03:21

Du Måste skojja! Mitt i natten. På en blogg. Mitt i stora internet. OCH MAN ÄR INTE FÖRST! got to hate google for that…

Du har inga extrainvites för goda försök? :)

Jonas Andersson (2 comments) 2021-12-09 at 04:10

Just det, jag säger detsamma som Marcus. 04.10 och två är före…

Doktor Spinn (496 comments) 2021-12-09 at 10:23

Shit, nu får jag dåligt samvete på riktigt. Jag har bara 15 invites kvar och om jag delar ut fler spricker hela den här fiffiga grejen med en om dagen fram till julafton…

Så det enda jag kan säga är att i morgon, onsdag den 10 december, skjuter jag ut en ny invite!

Men Anders Kjellman, jag skickar dig en invite, bra jobb!

Till Marcus och Jonas och ni eventuella andra, det finns ju fler bloggare som delar ut har jag sett. Kolla in hos http://www.deepedition.com, exempelvis, såg att han hade en massa invites på lager.

Jonas Andersson (2 comments) 2021-12-09 at 11:27

Det är ju lite pinsamt att jag gått på hypen så pass att jag masade mig upp ur sängen när jag vaknade till för att jaga en invite. Klockan fyra på morgonen som sagt…
Men en dag till med marsch upp klockan 03 blir svettigt för en trött småbarnsförälder.

En eloge till Spotify som lyckats så oerhört väl med sin marknadsföring…

Doktor Spinn (496 comments) 2021-12-09 at 11:44

I morgon blir det absolut inte lika tidigt! Sorry.

Annars är det väl bara att buga för Spotifys PR-insatser. De bygger efterfrågan allt eftersom istället för att blåsa ut allt krut på en gång i en stor lansering. Plus, eftersom de jobbar med PR och inte med köpt reklam, så torde deras lansering bli rätt kostnadseffektiv också!

Elton (1 comments) 2021-12-09 at 13:22

Om man surfar från UK så behövs ingen invite till Spotify. Detta innebär således att man borde kunna använda sig av en brittisk proxy för att registrera sig. Testa detta alla glada!

Comments on this entry are closed.

blog comments powered by Disqus

Previous post:

Next post:

<img src="http://www.